Ενίσχυση αστυνομικών περιπολιών ζητεί ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Την ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ο δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής, με αφορμή τα επεισόδια, το Σάββατο, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών.
Την ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ο δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής, με αφορμή τα επεισόδια, το Σάββατο, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών.
Ο κ. Τζανής στην επιστολή του αναφέρει ότι χρειάζεται επειγόντως επανασχεδιασμός και ενίσχυση των μέτρων φύλαξης, μετά μάλιστα και την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα των δημοτών από κάθε είδους φασιστικές επιθέσεις.
Τονίζει επίσης ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ ήταν επιβεβλημένη, δεν υπήρξε συνεχής αστυνομική παρουσία στον δήμο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.