Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Junior 2014: Σπαγγέτι γουέστερν

Jeep Junior 2014: Σπαγγέτι γουέστερν

Το "αμερικανικό δίδυμο" του Fiat 500X, ακολουθεί το δικό του μοναχικό δρόμο εξέλιξης δίνοντας μια σαφή εικόνα της τετραγωνισμένης αισθητικής του αλλά και του μικρού του μεγέθους.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο μικρό μοντέλο της Jeep σε χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο, καθώς πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα προκειμένου να πάρει μια θέση στη βάση της γκάμας της φίρμας.

Πρόκειται για τις καλύτερες, μέχρι στιγμής, λήψεις του νέου Jeep με τις ιταλικές ρίζες, το οποίο, μαζί με το Fiat 500X -το αντίστοιχο μοντέλο των Ιταλών- αναμένεται να έχει ως αφετηρία μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας στην οποία βασίζεται και το Fiat 500L.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του «Αμερικανού», το βαρύ, σχεδόν παραμορφωτικό, καμουφλάζ, μπορεί να μην επιτρέπει και πολλά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της αισθητικής του, ωστόσο, είναι δύσκολο να κρύψει το τετραγωνισμένο του σχήμα.

Την ίδια τετραγωνισμένη λογική βλέπει κανείς, με μια προσεκτική παρατήρηση, και στα φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω, ενώ, δεν λείπει και η χαρακτηριστική γρίλια της φίρμας στην οποία ανήκει.

Αυτό που επιπλέον δεν «κρύβεται» είναι το μικρό μεταξόνιο και το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου το οποίο, συνδυαστικά και με τις στενότερες πίσω πόρτες, δεν αναμένεται να συμπεριφερθεί με… υπέρμετρη γενναιοδωρία στους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Όπως και να έχει, τόσο το μοντέλο της Jeep όσο και το αντίστοιχο Fiat αναμένεται να κατασκευάζονται, ξεκινώντας μέσα στη χρονιά, στο εργοστάσιο των Ιταλών στο Melfi.

Αναφορικά με τους κινητήρες, και τα δύο off-roader θα επωφεληθούν από την γκάμα της Fiat, διαθέτοντας τα γνωστά TwinAir Turbo, MultiAir Turbo και Multijet II μηχανικά σύνολα.

AUTOMEDIA

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024