Εξουθενωμένοι γονείς ελπίζουν με ένα σημείωμα στην κατανόηση των παιδιών τους
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς απλά δεν έχουν άλλη ενέργεια να δώσουν στα παιδιά τους και το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη παραπάνω ξεκούραση. Ένα ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε σε αυτή τη θέση και αποφάσισε να προσπαθήσει για το καλύτερο, αφήνοντας ένα μακρύ και εξαιρετικά πρωτότυπο σημείωμα. Παραλήπτες; Τα παιδιά τους.
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς απλά δεν έχουν άλλη ενέργεια να δώσουν στα παιδιά τους και το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη παραπάνω ξεκούραση.
Ένα ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε σε αυτή τη θέση και αποφάσισε να προσπαθήσει για το καλύτερο, αφήνοντας ένα μακρύ και εξαιρετικά πρωτότυπο σημείωμα. Παραλήπτες; Τα παιδιά τους.
Στο σημείωμα εξηγούσαν ότι είναι κουρασμένοι και θα ήθελαν τα παιδιά τους να μην τους ξυπνήσουν πριν τις 10 το πρωί. Εκτός και αν είναι τεράστια ανάγκη.
Προλαβαίνουν μάλιστα και τις απορίες των παιδιών τους: μπορούν να φάνε δημητριακά, να δουν τηλεόραση ή να παίξουν Wii, δεν μπορούν να πάνε στο σπίτι των γειτόνων, ούτε να φάνε τα σνακ που προβλέπονται για μεσημεριανό.
«Αλεξία, μην ανταγωνίζεσαι τον αδελφό σου και εσύ Λίαμ μην είσαι γκρινιάρης, τουλάχιστον όχι δυνατά» κλείνει η επιστολή.
Σύμφωνα με την Mirror, το εγχείρημα είχε επιτυχία, αφού οι γονείς κατάφεραν να μείνουν στο κρεββάτι μέχρι τις 10:06 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Μπρέντα Φρίκερ: Η «κυρία με τα περιστέρια» απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών
- Φωτιά στις Κολιρέικες Παράγκες στον Πύργο – Μήνυμα από το 112
- ΙΝΑΤ: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)










![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442