Απηυδισμένος φαν της Μάντσεστερ πήρε το 100 για τον «εγκληματία» Φέργκιουσον
Τη θεσμική οδό επέλεξε φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διαμαρτυρηθεί για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με την Σάντερλαντ, παίρνοντας (πιθανότατα, υπό την επήρεια αλκοόλ) το... 100 και ζητώντας τον Φέργκιουσον. Η αστυνομία του Μάντσεστερ έβγαλε αργότερα ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να μην καλούν άσκοπα αριθμούς έκτακτης ανάγκης -και παρέμπεψε, με λεπτή βρετανική ειρωνία, στο τηλέφωνο της ομάδας όποιον θέλει να έχει «κάπως καλύτερες» πιθανότητες να μιλήσει με τον πρώην μάνατζερ.
Τη θεσμική οδό επέλεξε φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διαμαρτυρηθεί για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με την Σάντερλαντ, παίρνοντας (πιθανότατα, υπό την επήρεια αλκοόλ) το… 100 και ζητώντας τον Φέργκιουσον.
Ο οπαδός φαίνεται δεν άντεξε την απογοητευτική έκβαση του αγώνα με την Σάντερλαντ την Τετάρτη. Κάλεσε το 999 (ο αριθμός άμεσης δράσης για όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης) και ξεκίνησε ζητώντας «να μιλήσει με τον Άλεξ Φέργκιουσον».
Ο άνδρας μιλούσε ήρεμα αλλά ήταν λίγο μπερδεμένος. H υπάλληλος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, που κατάλαβε γρήγορα τι συμβαίνει, τον ρώτησε εάν είχε να καταγγείλει κάποιο έγκλημα.
«Έγκλημα. Αν έχω να καταγγείλω κάποιο έγκλημα» της είπε, και μετά από μία παύση συνέχισε «Ναι, εχω να καταγγείλω έγκλημα, είναι έγκλημα αυτό που συμβαίνει με την Μάντσεστερ». Η υπάλληλος τον ενημέρωσε πως δεν είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας.
Αργότερα η αστυνομία του Μάντσεστερ δημοσίευσε το ηχητικό αρχείο της κλήσης και προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση.
«Προφανώς και είναι λυπηρό και άσχημο όταν η ομάδα σας χάνει έναν αγώνα» γράφει, με λεπτή βρετανική ειρωνία, η ανακοίνωση της αστυνομίας στο Facebook. «Αλλά αν θέλετε να μιλήσετε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπορούμε μόνο να σας υποδείξουμε να καλέσετε απευθείας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ενδεχομένως (όχι σίγουρα) θα έχετε καλύτερες πιθανότητες να τον βρείτε από ό,τι στην αστυνομία» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442