
Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Τριερβελέρ στο γραφείο του Ολάντ
Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης, προκαλώντας ζημιές τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien», οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.
Την ίδια ώρα, τρελές πωλήσεις κάνει το κράνος (μάρκας Dexter) με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί ο γάλλος πρόεδρος, μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι της ερωμένης του, Ζιλί Γκαγιέ.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter ανακοινώθηκε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς κατά Π. Μαρινάκη: Η τοξικότητα, η πόλωση και ο λαϊκισμός είναι καλοαναθρεμμένα παιδιά της κυβέρνησης
- Πολιτική Προστασία: Σε ισχύ από σήμερα ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
- Betsson: Ολυμπιακός – Μονακό και Βαλένθια – Παναθηναϊκός πράξη δεύτερη με κορυφαίες Ενισχυμένες Αποδόσεις
- Νέα αποχή των Δικαστικών Υπαλλήλων της Αθήνας: Νέα αποχή Δευτέρα και Τρίτη 4 και 5 Μαΐου
- Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στο Ίλιον
- Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει την υπόλοιπη σειρά με τη Χάποελ ο Ταβάρες
