Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Σελόντα: Δεν θα έχει σημαντική επίπτωση η ματαίωση της συγχώνευσης με ΔΙΧΘ

Διευκρινίσεις σχετικά με την παύση της ισχύος του από 04.04.2013 μνημονίου συμφωνίας (memorandum of understanding) μεταξύ της Ιχθυοτροφεία Σελόντα και της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, το οποίο αφορούσε στην αρχικώς εξαγγελθείσα συγχώνευσή τους, παραχωρεί η Σελόντα σε ανακοίνωσή της. Ειδικότερα, η εισηγμένη αναφέρει τα εξής: 1. Το Μνημόνιο και οι συμφωνίες των δύο εταιρειών που περιλαμβάνονται σε […]

Διευκρινίσεις σχετικά με την παύση της ισχύος του από 04.04.2013 μνημονίου συμφωνίας (memorandum of understanding) μεταξύ της Ιχθυοτροφεία Σελόντα και της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, το οποίο αφορούσε στην αρχικώς εξαγγελθείσα συγχώνευσή τους, παραχωρεί η Σελόντα σε ανακοίνωσή της. Ειδικότερα, η εισηγμένη αναφέρει τα εξής:

1. Το Μνημόνιο και οι συμφωνίες των δύο εταιρειών που περιλαμβάνονται σε αυτό σχετικά με τη συγχώνευσή τους έπαυσαν να ισχύουν, λόγω ιδίως της παρέλευσης της προβλεπόμενης σε αυτό προθεσμίας για τη θεραπεία ή την άρση του γεγονότος αφερεγγυότητας (insolvency event) που αφορούσε στη ΔΙΑΣ και οφειλόταν στην αίτηση που υπέβαλε για την υπαγωγή της στα άρθρα 99 επ. του Ν. 3588/2007, αίτηση η οποία εκδικάζεται κατόπιν αναβολών στις 29.01.2014.

2. Η επί της ουσίας ματαίωση της συγχώνευσης των δύο εταιρειών δεν αναμένεται να έχει σημαντική αρνητική επίπτωση στις δραστηριότητες της Εταιρείας.

3. Η Εταιρεία θα συνεχίσει να συμμετέχει εποικοδομητικά στο διάλογο που έχει ξεκινήσει με στόχο την αναδιάταξη του κλάδου των ελληνικών ιχθυοκαλλιεργειών και τη δημιουργία εκείνων των συνθηκών και προϋποθέσεων, οι οποίες θα του επιτρέψουν να διατηρήσει των ηγετικό ρόλο του παγκοσμίως και ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024