Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους απαγωγείς Καραμολέγκου

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους απαγωγείς Καραμολέγκου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν άλλα τρία άτομα και τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων, ένα εξοχικό στα βόρεια προάστια και μία αγροικία στην Κερατέα.

Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 27 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.

Τι είπαν στις απολογίες τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης, ο 37χρονος ισχυρίστηκε πως ο ίδιος σχεδίασε την απαγωγή του επιχειρηματία, γιατί τον είχε δει μία φορά και αντιλήφθηκε πως «έχει χρήματα».

Υποστήριξε ότι αφού οργάνωσε το σχέδιο δράσης για την απαγωγή, ζήτησε τη βοήθεια άλλων δύο προσώπων. Έτσι προσέλαβε τον 27χρονο συγκατηγορούμενό του για οδηγό και έναν ακόμη αλλοδαπό «που ονομάζεται Μοχάμεντ».

Ο κατηγορούμενος φέρεται, επίσης, να ανέφερε ότι κατάλαβε πως ο επιχειρηματίας «είναι πολύ κύριος» και μετάνιωσε για την πράξη του. Έτσι, και επειδή πίστευε πως έχουν ήδη συλληφθεί οι συνεργοί του, πείστηκε να ακολουθήσει στο Τμήμα τον κ. Καραμολέγκο και να παραδοθεί.

Στην απολογία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι δέχθηκε την δουλειά του οδηγού που του προσέφερε ο 37χρονος, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι επρόκειτο για απαγωγή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024