Βωβός: Αύξηση ζημιών το 2012
Αύξηση ζημιών εμφάνισε η Μπάμπης Βωβός κατά την χρήση του 2012. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις, ο όμιλος εμφάνισε το 2012 ζημιές μετά από φόρους 305 εκατ. ευρώ σε σχέση με 83,9 εκατ. ευρώ το 2011.
Παράλληλα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 13,9 εκατ. ευρώ από 34,1 εκατ. ευρώ περίπου την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας μείωση της τάξης του 59,3%.
Οι ζημιές προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου διαμορφώθηκαν σε 289,1 εκατ. ευρώ από 63,8 εκατ. ευρώ την προηγούμενο χρήση, ενώ οι ζημιές προ φόρων ανήλθαν στα 327,1 εκατ. ευρώ έναντι 98,6 εκατ. ευρώ.
Τέλος, ο καθαρός δανεισμός συρρικνώθηκε κατά περίπου 273 εκατ. ευρώ στα 456,08 εκατ. ευρώ από τα 729,29 εκατ. ευρώ το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)

