Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Καψής: Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο μόλις εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ

Π. Καψής: Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο μόλις εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε μιλώντας στο tovima.gr ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής. Ο κ. Καψής είπε ότι ο φορέας αυτός θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο «και εγώ τότε θα παραιτηθώ». Όπως διευκρίνισε, έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε μιλώντας στο tovima.gr ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής είπε ότι ο φορέας αυτός θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο «και εγώ τότε θα παραιτηθώ». Όπως διευκρίνισε, έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Δεν έχει νόημα, γιατί να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή; Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο, θα είναι αντίφαση αν παραμείνω» είπε.

Ο κ. Καψής τόνισε ότι η κυβέρνηση έφερε ένα νόμο, με τον οποίο εξασφαλίζει την απόλυτη ανεξαρτησία της τηλεόρασης. Στην ουσία, εάν παραμείνει και μετά, ο κ. Καψής εκτιμά ότι δεν χρειάζεται να είναι υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης γιατί θα είναι σαν ένας υπουργός προπαγάνδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024