Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε ο μεταβατικός πρόεδρος της Αιγύπτου
Συνάντηση μιας ώρας με τον Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αντλι Μανσούρ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών και Τουρισμού. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για όλο το φάσμα των θεμάτων που απασχολούν τις δύο χώρες.
Συνάντηση μιας ώρας με τον Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αντλι Μανσούρ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών και Τουρισμού.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για όλο το φάσμα των θεμάτων που απασχολούν τις δύο χώρες.
Στη συνέχεια ο αιγύπτιος πρόεδρος συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Παπούλια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.
Αργότερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Μανσούρ, στο οποίο θα παρακαθήσει και ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαράς.
Ο αιγύπτιος μεταβατικός πρόεδρος πραγματοποιεί την επίσκεψη, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα και θα παραμείνει στην Αθήνα για 24 ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας για 2.000.000 εργαζομένους
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν και το «τζαμί» του στο ιδιωτικό νησί της «κολάσεως» στην Καραϊβική
- Έτσι το στρες μπορεί να διαλύσει τη σχέση
- Υπερτουρισμός: Οι πόλεις που «πνίγονται» από τουρίστες – Η θέση της Αθήνας και το μεγάλο δίλημμα
- Big Tech: Γιατί οι επενδυτές εμπιστεύονται περισσότερο την Google από την Meta
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442