Χωρίς αλλαγές και με την Ελλάδα 12η η παγκόσμια κατάταξη της FIFA
Χωρίς καμία αλλαγή στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η FIFA, μπήκε το 2014 για το ποδόσφαιρο.
Χωρίς καμία αλλαγή στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η FIFA, μπήκε το 2014 για το ποδόσφαιρο.
Με την Ελλάδα να παραμένει στην -ιδιαίτερη τιμητική- 12η θέση και την Ισπανία να διατηρεί τα σχετικά «ηνία» για έβδομη διαδοχική χρονιά, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι μπαίνουν στην «τελική ευθεία» για την διεξαγωγή του Μουντιάλ, το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Από τις αντιπάλους της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, η Κολομβία βρίσκεται στην 4η θέση με 1.200 βαθμούς, η Ακτή Ελεφαντοστού στην 17η με 912 και η Ιαπωνία στην 48η με 641 βαθμούς.
Η πρώτες δέκα χώρες στην παγκόσμια κατάταξη, για τον τελευταίο μήνα του 2013, είναι οι εξής:
1 Ισπανία 1507
2 Γερμανία 1318
3 Αργεντινή 1251
4 Κολομβία 1200
5 Πορτογαλία 1172
6 Ουρουγουάη 1132
7 Ιταλία 1120
8 Ελβετία 1113
9 Ολλανδία 1106
10 Βραζιλία 1102
12 Ελλάδα 1055
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους




