Το ντοκιμαντέρ του Καντονά έφερε αντιδράσεις από τον Παναθηναϊκό
Tο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έγινε για λογαριασμό του Canal+ Sport, έφερε αντιδράσεις ειδικά ύστερα από την προβολή των επεισοδίων από το ντέρμπι των αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα «πράσινοι» κύκλοι επιτίθενται στον Ολυμπιακό για όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Tο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έγινε για λογαριασμό του Canal+ Sport, έφερε αντιδράσεις ειδικά ύστερα από την προβολή των επεισοδίων από το ντέρμπι των αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μάλιστα «πράσινοι» κύκλοι επιτίθενται στον Ολυμπιακό για όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά φαίνονται ξανά οι φάσεις από το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη και τα αισχρά επεισόδια που ακολούθησαν σε βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού. Πέρασαν τρία χρόνια και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακόμη δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει μία συγνώμη.
Έχει δε το θράσος να εγκαλεί τον κύριο Αλαφούζο να αποδείξει όλες τις ομορφιές που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να «πα«νηγυρίζει» γκολ οφσάιντ στις καθυστερήσεις. Η επιστήμη σηκώνει και πάλι τα χέρια ψηλά, αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν πως κάτω στον Πειραιά όχι απλά δεν προσπαθούν να τα κουκουλώσουν αλλά τα… χαίρονται κιόλας, ζώντας σε ένα δικό τους κόσμο» αναφέρεται στην επίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού.
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.
LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους για τον μεγάλο τελικό του Final Four στο BCL. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.