Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Beetle Dune Concept: Παιχνίδι στους αμμόλοφους

VW Beetle Dune Concept: Παιχνίδι στους αμμόλοφους

Το Beetle αποποιείται το χαρακτήρα του αστού, υιοθετώντας πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά σε μια πρωτότυπη έκδοση που παρουσιάζεται στην 25η έκθεση του Detroit και η οποία, έχει αυξημένες πιθανότητες παραγωγής ως ειδική έκδοση.


Η γερμανική φίρμα προσγειώνεται στο Detroit παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη εκδοχή του Beetle η οποία, υιοθετώντας μια σειρά από στοιχεία που παραπέμπουν σε SUV προτάσεις, προσφέρει μια ευχάριστα διαφορετική προσέγγιση στον τυπικά αστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Αφετηρία του Beetle Dune αποτελεί η μέχρι σήμερα γνωστή Sport έκδοση του μοντέλου, η οποία, όμως έχει υποστεί μια σειρά από τροποποιήσεις που υλοποιήθηκαν προς όφελος μιας πιο περιπετειώδους εμφάνισης.

Έτσι, εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνισή του, το Beetle διαθέτει κατά 2,9 εκατοστά αυξημένα μετατρόχια, στοιχείο που συνδυαστικά με τους διογκωμένους θόλους και τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος σε γυαλιστερό μαύρο και χρώμιο, αυξάνουν το πλάτος του κατά 4,8 εκατοστά σε σχέση με τη γνωστή έκδοση του μοντέλου.

Παράλληλα, όπως επιβάλλει ο νέος του προσανατολισμός, αυξημένη είναι και η απόσταση από το έδαφος με την ανάρτηση να έχει προσθέσει επιπλέον πέντε εκατοστά στο μήκος της. Την εικόνα του συμπληρώνουν οι τροχοί 19 ιντσών, ενώ ανασχεδιασμένα, είναι το μπροστινό και το πίσω τμήμα συντείνοντας σε μια προσανατολισμένη, εκτός ασφάλτινων διαδρομών, όψη.

Μια από τις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, είναι η διαφορετική αεροτομή η οποία σχεδιάστηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει δύο σετ σκι. Το σύνολο συμπληρώνεται από το χαρακτηριστικό χρώμα που παραπέμπει στο χρώμα της άμμου και ονομάζεται Arizona.

Το Beetle Dune εξοπλίζεται με τον γνωστό δίλιτρο TSI των 210 ίππων και μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα.

auto.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024