Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του πρωινού ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται καθώς το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας δικάζεται για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο 2011.

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του πρωινού ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται καθώς το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας δικάζεται για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο 2011 κατά των περικοπών των αποδοχών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η κατηγορία σε βάρος του Γενικού Συμβουλίου είναι για «ρύπανση του περιβάλλοντος». Η παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, υποστηρίζεται ότι γίνεται «στο πλαίσιο της τρομοκράτησης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ποινικής δίωξης εκπροσώπων τους που αντιστέκονται στα μνημόνια και αγωνίζονται για την ανατροπή της πολιτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού που επιβάλλει η συγκυβέρνηση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024