Βαρύ διάστρεμμα υπέστη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ χάνει τους αγώνες με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τη 2η και 3η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός της «ομάδας του λαού», Ντέιβιντ Μπλατ, έχει ακόμη έναν… πονοκέφαλο, καθώς τραυματίας και εκτός δράσης είναι και ο Σον Τζέιμς, με τη φροντ λάιν της Μακάμπι αισθητά αποδυναμωμένη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.