Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Hatchback 5d 2014: Νύχτες πρεμιέρας

MINI Hatchback 5d 2014: Νύχτες πρεμιέρας

Το πυκνό σκοτάδι δεν εμπόδισε τους paparazzi να απαθανατίσουν για πρώτη φορά την πεντάθυρη και πιο πρακτική εκδοχή του νέου MINI Hatchback.


Πεντάθυρη έκδοση πρόκειται να αποκτήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το MINI Hatchback.

Η βραδινή βόλτα του υπό εξέλιξη τετράτροχου ήταν αρκετή ώστε να φέρει στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του πεντάθυρου και χωρίς ίχνος καμουφλάζ αμαξώματός του.

Πέρα από τη παρουσία των δύο επιπλέον θυρών, η βασική διαφοροποίηση του πεντάθυρου MINI Hatchback προκύπτει από την αύξηση των διαστάσεών του και ειδικότερα του μεταξονίου.

Αυξημένο, έως και 5 εκατοστά σε σχέση με τις τρίθυρες εκδόσεις, θα είναι και το συνολικό μήκος αμαξώματος, γεγονός που θα επιτρέψει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Αντιθέτως, οι αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης και diesel που θα εφοδιάσουν το MINI Hatchback 5d δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν από το παράδειγμα των τρίθυρων εκδόσεων, ξεκινώντας από τα 1,5 λίτρα και φτάνοντας στις κορυφαίες εκδόσεις Cooper S και JCW στα 2,0 λίτρα.

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024