Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιμ Γιονγκ-ουν φέρεται να έριξε τον θείο του σε πεινασμένα σκυλιά

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν φέρεται να έριξε τον θείο του σε πεινασμένα σκυλιά

Σοκαριστικές πληροφορίες, οι οποίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, για το πώς εκτελέστηκε ο Γιονγκ Σονγκ Ταέκ, θείος και άλλοτε μέντορας του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, δημοσιεύονται την Παρασκευή στον ξένο Τύπο. Εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης διέταξε να ρίξουν τον Γιονγκ Σονγκ Ταέκ σε 120 πεινασμένα σκυλιά...

Σοκαριστικές πληροφορίες, οι οποίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, για το πώς εκτελέστηκε ο Γιονγκ Σονγκ Ταέκ, θείος και άλλοτε μέντορας του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, δημοσιεύονται την Παρασκευή στον ξένο Τύπο.

Εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης διέταξε να ρίξουν τονΓιονγκ Σονγκ Ταέκ σε 120 πεινασμένα σκυλιά…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, ο 67χρονος Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, ο οποίος ανεπισήμως ήταν δεύτερος στην ιεραρχία του βορειοκορεατικού καθεστώτος, βρήκε μαρτυρικό θάνατο αφού ο ανιψιός του διέταξε να τον γδύσουν και να τον ρίξουν μαζί με πέντε άλλους συνεργάτες του σε ένα κλουβί όπου υπήρχε μια αγέλη σκυλιών, τα οποία είχαν αφεθεί ατάιστα για τρεις ημέρες.

Η αγέλη των άγριων ζώων χρειάστηκε περισσότερη από μία ώρα να κατασπαράξει τους έξι ανθρώπους, σε μια τιμωρία που αποκαλείται «κουάν γιουέ», ή εκτέλεση με σκύλους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κινεζική εφημερίδα Γουέν Γέι Πο, την οποία και επικαλείται η Daily Mail.

«Αποφασίσαμε να απομακρύνουμε τους φραξιονιστές που λειτουργούσαν στο κόμμα μας» είπε την Πρωτοχρονιά ο Κιμ Γιονγκ-ουν για τον Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, τον άνθρωπο που λειτούργησε ως προστάτης του όταν διαδέχθηκε στην εξουσία τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ-ιλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024