Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε σε λίγα δευτερόλεπτα τo Μανχάταν να «ντύνεται» στο χιόνι

Δείτε σε λίγα δευτερόλεπτα τo Μανχάταν να «ντύνεται» στο χιόνι

Δεκαπέντε εκατοστά χιόνι καλύπτουν το Μανχάταν σε 37 δευτερόλεπτα... Στα γραφεία του Time στη Νέα Υόρκη, ο αρχισυντάκτης Τζόναθαν Γουντς έστησε μία κάμερα με θέα το Radio City Music Call και το Ροκφέλερ Σέντερ τραβώντας χιλιάδες φωτογραφίες που συνενώνονται σε ένα timelapse δείχνοντας το χιόνι να συσσωρεύεται και τους Νεοϋορκέζους να κινούνται βιαστικά μέσα στη θύελλα στο πολύβουο κέντρο του Μανχάταν.

Δεκαπέντε εκατοστά χιόνι καλύπτουν το Μανχάταν σε 37 δευτερόλεπτα…

Στα γραφεία του Time στη Νέα Υόρκη, ο αρχισυντάκτης Τζόναθαν Γουντς έστησε μία κάμερα με θέα το Radio City Music Call και το Ροκφέλερ Σέντερ τραβώντας χιλιάδες φωτογραφίες μεταξύ 4.30 μ.μ. της Πέμπτης και 10 π.μ. (ώρα Νέας Υόρκης) την Παρασκευή.

Οι εικόνες συνενώνονται σε ένα timelapse καταγράφοντας το χιόνι να συσσωρεύεται και τους Νεοϋορκέζους να κινούνται βιαστικά μέσα στη θύελλα στο πολύβουο κέντρο του Μανχάταν.

Το Time παρομοιάζει την κακοκαιρία που «χτυπά» τις Ηνωμένες Πολιτείες με τη μεγάλη χιονοθύελλα του 1947, και παρουσιάζει επίσης στο Life φωτογραφίες από εκείνη την «επική χιονοθύελλα».

Πολικό ψύχος, παγετός και ισχυροί άνεμοι «σαρώνουν» περισσότερες από 20 πολιτείες στις βορειοανατολικές ΗΠΑ προκαλώντας κυκλοφοριακή παράλυση και χάος στις μετακινήσεις. Εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες έως και -25 βαθμούς Κελσίου επικρατούν στη χώρα, ενώ σε ορισμένες περιοχές το χιόνι έφτασε τα 60 εκατοστά…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024