Τη λύση της συνεργασίας με τον Κουάμε Κουίντιν Αλεξάντερ ανακοίνωσε ο ΑΓΟ Ρεθύμνου. Ο Θανάσης Γιαπλές δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ και εισηγήθηκε στη διοίκηση την αντικατάστασή του. Ο 23χρονος αποχαιρετά την Κρήτη και την Α1 έχοντας μέσο όρο 3,9 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,5 λάθος σε 8,7 λεπτά συμμετοχής. Η σχετική ανακοίνωση του ΑΓΟ Ρεθύμνου αναφέρει: «H ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Κουάμε Κουίντιν Αλεξάντερ. Ευχόμαστε στον Κουάμε καλή τύχη και καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».
Ο Ντόντα Χολ τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε καθώς όπως εξήγησε ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά όλη τη σεζόν για βρίσκεται στο Final Four.
Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το παρκέ του Telecom Center Athens την Πέμπτη (21/5) το απόγευμα μετά από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δείτε τα πλάνα