Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Πούτιν στο Βόλγκογκραντ - Σε επιφυλακή η Ρωσία

Επίσκεψη Πούτιν στο Βόλγκογκραντ – Σε επιφυλακή η Ρωσία

Αν και τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν προκειμένου να πανηγυρίσουν τον ερχομό του νέου έτους, πολλές πόλεις της Ρωσίας βρίσκονταν σε επιφυλακή, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μετά τις δύο αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη Βόλγκογκραντ, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 30 άνθρωποι. Την πόλη επισκέφθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αν και τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν προκειμένου να πανηγυρίσουν τον ερχομό του νέου έτους, πολλές πόλεις της Ρωσίας βρίσκονταν σε επιφυλακή, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μετά τις δύο αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη Βόλγκογκραντ, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 30 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν.

Το Βόλγκογκραντ επισκέφθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

«Όποιο κι αν είναι το κίνητρο των εγκληματιών για τις ενέργειες αυτές, δεν υπάρχει δικαιολογία για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά πολιτών, ειδικά κατά γυναικών και παιδιών» δήλωσε ο Πούτιν, μετά τη σύσκεψη που είχε με τους επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας και την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο ρώσος πρόεδρος εναπόθεσε λίγα λουλούδια στο σημείο όπου έγινε η επίθεση της Δευτέρας, με στόχο ένα τρόλεϊ, και επανέλαβε ότι είναι αποφασισμένος να πατάξει τους υπεύθυνους.

Ο Πούτιν συνομίλησε για αρκετή ώρα με κατοίκους της περιοχής και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών.

Νωρίτερα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τον ρωσικό λαό ο Πούτιν είχε υποσχεθεί την «πλήρη καταστροφή» των τρομοκρατών και την αισιοδοξία του για την ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, που έλαβαν χώρα λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024