Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και μπροστά από τον Νεϊμάρ και στη Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο

Και μπροστά από τον Νεϊμάρ και στη Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο

Το 2013 αποτέλεσε για τον Ροναλντίνιο τη χρονιά της αναγεννησής του. Απόδειξη η πρωτιά στην ψηφοφορία της εφημερίδας της Ουρουγουάης "Ελ Παϊς", για τον κορυφαίος παίκτης της λατινικής Αμερικής αλλά και το ρεπορτάζ των τουρκικών εφημερίδων περί δεδομένης μεταγγραφής στην Μπεσίκτσας από την Πέμπτη!

Η Μπεσίκτας φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Ροναλντίνιο και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, αφού εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για διετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον 33χρονο Βραζιλιάνο, που θα έμενε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μινέιρο το καλοκαίρι, έξι εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο αδερφός και μάνατζερ του «Ρόνι», Ρομπέρτο Ασίς, απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συμφωνία.

Και κορυφαίος…

Κορυφαίος παίκτης της λατινικής Αμερικής για το 2013 αναδείχθηκε ο Ροναλντίνιο, σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η εφημερίδα της Ουρουγουάης «Ελ Παϊς». Παρά την απογοήτευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο Βραζιλιάνος πρωταγωνίστησε στον θρίαμβο της Ατλέτικο Μινέιρο στο Κόπα Λιμπερταδόρες κι αυτό του χάρισε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία, μπροστά από τον Νεϊμάρ. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Αργεντινός Μάξι Ροντρίγκες της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Στους προπονητές, ο Χοσέ Πέκερμαν της εθνικής Κολομβίας (αντιπάλου της Ελλάδας στο Μουντιάλ) κατέκτησε τη διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά, με δεύτερο τον Χόρχε Σαμπάολι της Χιλής και τρίτο τον Τάτα Μαρτίνο της Νιούελς Ολντ Μπόις, που το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ευρώπη και τη Μπαρτσελόνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024