Αναστάτωση από τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο «Κεφαλλονιά»
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο «Κεφαλλονιά» της εταιρείας «Kefalonia lines» αναστάτωσε επιβάτες και λιμενικές Αρχές, στο λιμάνι της Κυλλήνης. Το πλοίο ήταν έτοιμο για να αναχωρήσει, όταν έγινε το τηλεφώνημα. Εκκενώθηκε και αναμένεται ειδικό κλιμάκιο από την Πάτρα, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα.
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο «Κεφαλλονιά» της εταιρείας «Kefalonia lines» αναστάτωσε επιβάτες και λιμενικές Αρχές, στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Το πλοίο ήταν έτοιμο για να αναχωρήσει για την Ζάκυνθο, όταν έγινε το τηλεφώνημα από άγνωστο στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, θέτοντας σε συναγερμό τους πάντες στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Το πλοίο εκκενώθηκε και αναμένεται ειδικό κλιμάκιο από την Πάτρα, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ κάνουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.788 διαθέσιμες θέσεις στα πανεπιστήμια της χώρας