Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρ.Λαζαρίδης: Δεν θα τους βοηθήσω να φάνε τον Στουρνάρα

Χρ.Λαζαρίδης: Δεν θα τους βοηθήσω να φάνε τον Στουρνάρα

Αγνοια για τα περί «σπασίματος» του υπουργείου Οικονομικών δηλώνει ο Χρ.Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού. Μιλώντας στο Βήμα σημείωσε: «Εμείς δεν διαρρεύσαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όπως φαίνεται κάποιοι πάνε να φάνε τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν πρέπει να φύγει ο Στουρνάρας από υπουργός Οικονομικών.»

Αγνοια για τα περί «σπασίματος» του υπουργείου Οικονομικών δηλώνει ο Χρ.Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στο Βήμα σημείωσε: «Εμείς δεν διαρρεύσαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όπως φαίνεται κάποιοι πάνε να φάνε τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν πρέπει να φύγει ο Στουρνάρας από υπουργός Οικονομικών.»

Ανήμερα των Χριστουγέννων και ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας διέψευσε τις πληροφορίες περί διαχωρισμού του υπουργείου Οικονομικών και τοποθέτησης δίπλα του του Χρ.Λαζαρίδη.

«Αυτά είναι στην φαντασία ορισμένων. Δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια» υπογράμμισε.

Η άρνηση του Γιάννη Στουρνάρα να μειωθεί ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο λόγω και του προβλήματος που δημιουργεί σε όλη τη χώρα η αιθαλομίχλη έχει προκαλέσει γκρίνια στη συγκυβέρνηση, αλλά και το συγκεκριμένο σενάριο περί τοποθέτησης του κ. Λαζαρίδη στο πλευρό του Γιάννη Στουρνάρα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη άρνηση από το κυβερνητικό επιτελείο ήρθε με αφορμή την ερώτηση 41 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να μειωθεί ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο.

Κορυφαία κυβερνητική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Τα Νέα ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για να ανοίξει νέο μέτωπο με την τρόικα».

Ακολούθησε το νέο «όχι» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης μετά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε τα Χριστούγεννα για να εξεταστεί το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στις πόλεις από την αιθαλομίχλη.

«Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά η μείωση της τιμής δεν είναι η λύση. Αυτό θα σήμαινε πως θα ανοίγαμε παράθυρο στο λαθρεμπόριο και δίνουμε σε όλους ανεξαιρέτως το επίδομα θέρμανσης, ακόμη και, στην ακραία περίπτωση, για θέρμανση πισίνας. Εμείς θέλουμε να επιδοτήσουμε τους φτωχότερους» δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024