Την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσής της με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσε η Eurobank, την Παρασκευή.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Eurobank αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2013, η νομική συγχώνευση με απορρόφηση από την «Τράπεζα Eurobank Ergasias AE» της τραπεζικής εταιρείας «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας ΑΤΕ», με την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο της υπ’ αριθμ. Κ2-7651/27.12.2013 απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση αυτή.»

» Με σεβασμό προς την πελατεία του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τη μακρόχρονη ιστορία του Ιδρύματος, η οποία είναι συνυφασμένη με την έννοια της αποταμίευσης στη χώρα μας, η Eurobank διατηρεί το δίκτυο καταστημάτων του ως διακριτό δίκτυο υπό το εμπορικό σήμα Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

Νέος γενικός διευθυντής ο Χ.Σιγανός

Όπως αναφέρεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση, σε συνέχεια της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Eurobank Ergasias AE τoυ Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος ΑΤΕ, ο κ. Χαράλαμπος Σιγανός, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος του Νέου ΤΤ, ορίζεται Γενικός Διευθυντής Εργασιών, Τεχνολογίας και Οργάνωσης του Ομίλου της Eurobank και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αυτής.

Ο κ. Χ.Σιγανός ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νέου ΤΤ τον Ιανουάριο του 2013, ενώ προηγουμένως κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. («ΤΤ») και παράλληλα του Προέδρου σε διάφορες θυγατρικές του.

Ο κ. Χ.Σιγανός εντάχθηκε στο ΤΤ το 2010 ως Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής και Θυγατρικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ