Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ολοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση της Eurobank με το Νέο ΤΤ

Την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσής της με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσε η Eurobank, την Παρασκευή. «Με σεβασμό προς την πελατεία του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τη μακρόχρονη ιστορία του Ιδρύματος, η οποία είναι συνυφασμένη με την έννοια της αποταμίευσης στη χώρα μας, η Eurobank διατηρεί το δίκτυο καταστημάτων του ως διακριτό δίκτυο υπό το εμπορικό σήμα Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσής της με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοίνωσε η Eurobank, την Παρασκευή.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Eurobank αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2013, η νομική συγχώνευση με απορρόφηση από την «Τράπεζα Eurobank Ergasias AE» της τραπεζικής εταιρείας «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας ΑΤΕ», με την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο της υπ’ αριθμ. Κ2-7651/27.12.2013 απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση αυτή.»

» Με σεβασμό προς την πελατεία του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τη μακρόχρονη ιστορία του Ιδρύματος, η οποία είναι συνυφασμένη με την έννοια της αποταμίευσης στη χώρα μας, η Eurobank διατηρεί το δίκτυο καταστημάτων του ως διακριτό δίκτυο υπό το εμπορικό σήμα Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

Νέος γενικός διευθυντής ο Χ.Σιγανός

Όπως αναφέρεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση, σε συνέχεια της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Eurobank Ergasias AE τoυ Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος ΑΤΕ, ο κ. Χαράλαμπος Σιγανός, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος του Νέου ΤΤ, ορίζεται Γενικός Διευθυντής Εργασιών, Τεχνολογίας και Οργάνωσης του Ομίλου της Eurobank και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αυτής.

Ο κ. Χ.Σιγανός ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νέου ΤΤ τον Ιανουάριο του 2013, ενώ προηγουμένως κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. («ΤΤ») και παράλληλα του Προέδρου σε διάφορες θυγατρικές του.

Ο κ. Χ.Σιγανός εντάχθηκε στο ΤΤ το 2010 ως Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής και Θυγατρικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024