Δ.Παπαδημούλης: Έπαινος το να μας αποκαλεί «τσογλάνια» ο Ευ.Βενιζέλος
Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο, ο οποίος ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «εκτσογλανισμό της κοινωνίας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης: «Το να με αποκαλεί -εμένα και εκατομμύρια ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ "τσογλάνι" θα μπορούσα να το εισπράξω και ως έπαινο» παρατήρησε και πρόσθεσε ότι η φρασεολογία αυτή δείχνει «έλλειμμα ήθους και ψυχραιμίας και περίσσευμα πανικού».
Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο, ο οποίος ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «εκτσογλανισμό της κοινωνίας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο Δ.Παπαδημούλης είπε: «Το να με αποκαλεί -εμένα και εκατομμύρια ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «τσογλάνι» θα μπορούσα να το εισπράξω και ως έπαινο. Δηλαδή μου έρχεται το «κοίτα ποιος μιλάει»».
«Το αντιμετωπίζω με μεγάλη ανθρώπινη κατανόηση, παρότι δείχνει ένα έλλειμμα ήθους, ψυχραιμίας και ένα περίσσευμα πανικού» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Αφήνοντας, δε, να εννοηθεί ότι πρόκειται για φρασεολογία «εσωτερικής κατανάλωσης» στο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε: «Θα πρέπει να περνά πολύ δύσκολα ο κ. Βενιζέλος για να τα λέει αυτά».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής