Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λάτσιο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Γιώργο Σαμαρά

Η Λάτσιο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Γιώργο Σαμαρά

Την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά παρακολουθούν στη Λάτσιο, με τον ιταλικό σύλλογο να θέλει να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό της Σέλτικ στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκόρ Τάρε, παραδέχτηκε πως ο 28άχρονος άσος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τραβήξει την προσοχή του με τις εφετινές εμφανίσεις του στο Champions League. Ο Σαμαράς αποτελεί μια ελκυστική περίπτωση, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά παρακολουθούν στη Λάτσιο, με τον ιταλικό σύλλογο να θέλει να εντάξει τον Έλληνα επιθετικό της Σέλτικ στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκόρ Τάρε, παραδέχτηκε πως ο 28άχρονος άσος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τραβήξει την προσοχή του με τις εφετινές εμφανίσεις του στο Champions League.

Ο Σαμαράς αποτελεί μια ελκυστική περίπτωση, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο Τάρε επιβεβαίωσε στην «Daily Record» πως ο παίκτης αρέσει πολύ στον ίδιο, αλλά ξεκαθάρισε πως τα πάντα για τα μεταγραφικά των Ρωμαίων, θα κριθούν στη σύσκεψη που θα έχει με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς την επόμενη εβδομάδα:

«Ο Σαμαράς είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είχα ενδιαφερθεί γι’ αυτόν πριν από τέσσερα χρόνια, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν έγινε κάτι. Την επόμενη βδομάδα θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τον προπονητή μας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, για να αποφασίσουμε ποιες θα είναι οι κινήσεις μας στη μεταγραφική περίοδο».

Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με τη διοίκηση της Σέλτικ και από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο με όποια ομάδα θέλει με τις Χαλ και Τορόντο να είναι οι δύο πρώτες υποψήφιες που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος στη Σκωτία και ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ το τρέχων συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024