Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης μετά τη σύλληψή του την περασμένη Τρίτη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες.

Οι πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος είχαν κατατεθεί στην εφορία ενώ επίσης διαπιστώθηκε πως ο πρώην υπουργός δεν είχε μαζί του δίπλωμα οδήγησης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Εν τω μεταξύ, ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Αυτόφωρο για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή, για να προσκομίσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος.

Επίσης, είπε ότι ο κ. Λιάπης πλήρωσε τα πρόστιμα για το ανασφάλιστο όχημα, τα φιμέ τζάμια και τον κοτσαδόρο, ενώ σε μια κίνηση καλής θέλησης θα πληρώσει και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας