Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν και στο Λονδίνο!

Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν και στο Λονδίνο!

Παρόλο που το σύνθημα του I.IEK D.O.M.I. είναι «Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ», αυτή τη φορά τα υπέροχα πράγματα λαμβάνουν χώρα… στο Λονδίνο!

Παρόλο που το σύνθημα του I.IEK D.O.M.I. είναι «Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ», αυτή τη φορά τα υπέροχα πράγματα λαμβάνουν χώρα… στο Λονδίνο!

Το I.IEK D.O.M.I. επεκτείνει τις συνεργασίες του εκτός ελληνικών συνόρων, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη των αποφοίτων του να αποκτήσουν πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας είτε διεκδικώντας μία διεθνή καριέρα, είτε απλά για την απόκτηση εμπειρίας και τεχνογνωσίας από το εξωτερικό.

Ήδη το Ι.IEK D.O.M.I. υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το εστιατόριο Greek Affair, στη διάσημη περιοχή Notting Hill του Λονδίνου. Σπουδαστές και απόφοιτοι της ειδικότητας Chef του I.IEK D.O.M.I. θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρακτική άσκηση στη Βρετανική πρωτεύουσα, να δικτυωθούν με τη Βρετανική αγορά και να διεκδικήσουν επάξια το ξεκίνημα μίας μοναδικής καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι απόφοιτοι, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη Κρατικό Δίπλωμα, στο οποίο οδηγούν οι σπουδές στο Ι.IEK D.O.M.I. και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στα πιο διάσημα ξενοδοχεία και εστιατόρια του κόσμου.

Πέρα από το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Greek Affair Restaurant, το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. συνέπραξε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Act4Arts London και διοργάνωσαν από κοινού εργαστήρι προώθησης της ελληνικής διατροφής, με τη συμμετοχή δεκάδων βρετανών και ελλήνων συμμετεχόντων. Παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, όπως ο μουσακάς, η χωριάτικη σαλάτα, το τζατζίκι, η ταραμοσαλάτα και τα σμυρναίικα κεφτεδάκια κατέκτησαν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, μεταφέροντας στη Βρετανική πρωτεύουσα κυριολεκτικά «γεύση από Ελλάδα».
IEK DOMI – Υπέροχα πράγματα παντού –ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !
http://www.domi-iek.gr/node/235

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024