Το μήνυμα του Κριστιάνο στη βράβευση του Σερ Άλεξ
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βραβεύτηκε από το BBC ως η αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, έχοντας ολοκληρώσει την προπονητική καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ. Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε, είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον, να μην δίνει το παρόν, έστειλε ωστόσο το μήνυμά του στον ποδοσφαιρικό πατέρα του.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βραβεύτηκε από το BBC ως η αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, έχοντας ολοκληρώσει την προπονητική καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ.
Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε, είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον, να μην δίνει το παρόν, έστειλε ωστόσο το μήνυμά του στον ποδοσφαιρικό πατέρα του.
Ο Σκοτσέζος ανταπέδωσε το χειροκρότημα το κόσμου που τον υποδέχθηκε όρθιο στην σκηνή, και στη συνέχεια άκουσε την υπόκλιση του Ρονάλντο:
«Σερ Άλεξ, το βραβείο αυτό σου ανήκει διότι αυτό που πέτυχες δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ άλλη μια φορά, διότι από την ημέρα που ήρθα στη Μάντσεστερ, 18 μόλις ετών, με έκανες να νιώσω επαγγελματίας. Σου χρωστάω πάρα πολλά κι ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα το οφείλω σε μεγάλο βαθμό και σε εσένα» είπε μεταξύ άλλον ο Κριστιάνο.
Μετά το μήνυμα του Πορτογάλου σούπερσταρ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον παρέδωσε στον Φέργκιουσον το βραβείο, με το Σκοτσέζο να ευχαριστεί πάνω από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον πάγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσεβεν η Ρεάλ» – Τι ισχύει για το Final Four
- Γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το… βλέμμα του στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (pic)
- «Σπόντα» του Εμπαπέ για Αρμπελόα: «Δεν έχω παίξει ακόμα επειδή με έχει τέταρτη επιλογή»
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Το μήνυμα που έστειλε ο Γιαννακόπουλος: «Όλα τούμπα θα τα κάνουμε»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442