Πέθανε η 23χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στα Τέμπη
Πέθανε το πρωί της Δευτέρας η 23χρονη φοιτήτρια από την Κυπαρισσία, η οποία είχε τραυματιστεί βαριά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου.
Πέθανε το πρωί της Δευτέρας η 23χρονη φοιτήτρια από την Κυπαρισσία, η οποία είχε τραυματιστεί βαριά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου.
- Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη
- Σε σοβαρή κατάσταση τέσσερις από τους τραυματίες στα Τέμπη
Η κοπέλα είχε υποστεί σοβαρές κρανιογεγκεφαλικές κακώσεις, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»!
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά!
- Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]

