Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποψίες για βόμβα καθήλωσαν αεροσκάφος της Air France στο Καράκας

Υποψίες για βόμβα καθήλωσαν αεροσκάφος της Air France στο Καράκας

Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί βόμβα. Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.

Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί σ’ αυτό βόμβα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας.

«Λάβαμε πληροφορίες από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών για το ενδεχόμενο να υπάρχει βόμβα σε πτήση από το Καράκας για το Παρίσι ή από το Παρίσι για το Καράκας» δήλωσε ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ Τόρες στη δημόσια τηλεόραση.

Το αεροσκάφος επρόκειτο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μαϊκετία του Καράκας στις 19:25 (τοπική ώρα). Η πτήση αναβλήθηκε μετά το σήμα συναγερμού που σήμανε η Γαλλία.

Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.

«Θα ελέγξουμε το αεροσκάφος και η πτήση θα επαναπρογραμματιστεί. Για το λόγο αυτό ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες, αλλά έχουμε καθήκον να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους» πρόσθεσε ο υπουργός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024