Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί της Πέμπτης τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και τη σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το Blue Star Paros θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι για Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

Τσουχτερό το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα

Στους 2 βαθμούς Κελσίου βρίσκεται η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, από τα ξημερώματα με δυνατό το αίσθημα της παγωνιάς και του κρύου.

Στο μηδέν, η θερμοκρασία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό άνω του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στο Κιλκίς.

Στο -1 η θερμοκρασία στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας, ενώ χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, που είναι ωστόσο κλειστά για τους χιονοδρόμους.

Στο -1 η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

Στο -1 η θερμοκρασία και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ωστόσο, υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ