Διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά σε τζάκι
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Μαρούσι από ανάφλεξη στο τζάκι του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι ένοικοι του διαμερίσματος πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το διαμέρισμα.
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό Παραδείσου 51 στο Μαρούσι πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Τρίτης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ανάφλεξη στο τζάκι του διαμερίσματος, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ANT1, η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος άφησε το τζάκι αναμμένο από τις βραδινές ώρες.
Από την ανάφλεξη έπιασαν φωτιά οι κουρτίνες. Οι φλόγες δεν άργησαν να επεκταθούν και στους υπόλοιπους χώρους.
Το διαμέρισμα βρισκόταν στον τρίτο και τελευταίο όροφο του σπιτιού επί της οδού Παραδείσου. Στους υπόλοιπους ορόφους δεν σημειώθηκαν ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι
- «Η Κυρά της Ρω»: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Φιλίπ
- Η Βόρεια Εύβοια απλώνει θαλάσσιο τείχος μήκους 10 χιλιομέτρων για τις μωβ μέδουσες – Αναμένεται έξαρση
- Προεδρία από χρυσάφι – Ο Λευκός Οίκος επί Ντόναλντ Τραμπ ως… μπίζνα
- Ψηφιοποίηση στην Ελλάδα: Στο σπίτι το τερματίζουμε, στις επιχειρήσεις διστάζουμε
- Αρκάς: Οι ευχές για την Πρωτομαγιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442