Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εορταστική περίοδος στη

Η εορταστική περίοδος στη «Μεγάλη Βρεταννία» άρχισε!

Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» γιόρτασε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του, το απόγευμα της Πέμπτης 5ης Δεκεμβρίου 2013. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό, στο lobby του ξενοδοχείου, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με […]

Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» γιόρτασε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του, το απόγευμα της Πέμπτης 5ης Δεκεμβρίου 2013.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό, στο lobby του ξενοδοχείου, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις.

Συγχρόνως το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει ακόμη μια φορά μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Αρχής γενομένης από τις 21/12/2013, και για τους 3 επόμενους μήνες, για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden θα προστίθεται 1 € στο τελικό ποσό που θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας». Σκοπός των υπευθύνων του ξενοδοχείου είναι να υποστηριχθεί το πολύτιμο έργο της Μέριμνας, όπου έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας, φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Οι παρευρεθέντες είχαν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν και τα εγκαίνια της boutique της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Valmont στο lobby του ξενοδοχείου. Οι συνεργάτες τoυ GB Spa και της VALMONT θα βρίσκονται εκεί καθημερινά έως και την τελευταία ημέρα της χρονιάς (31/12/2013), από τις 11:00 έως τις 21:00. Οι πελάτες και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα δώρα σε ένα μοναδικό περιβάλλον από μια ποικιλία προϊόντων που θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνον από την boutique Valmont στο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024