Κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα
Στο θέατρο Ακροπόλ πραγματοποιείται το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα. Το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι όμως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Παρών αναμένεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Στο θέατρο Ακροπόλ πραγματοποιείται το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα. Το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι όμως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Παρών αναμένεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Πάντως, αναμένεται να υπάρξουν παρουσίες από το χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. Αντίθετα, δεν αναμένεται να είναι παρών ο Σπύρος Λυκούδης.
Πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη με θέμα «Για την προοδευτική ανασυγκρότηση της Ελλάδας –Για τη δημοκρατική αλλαγή της Ευρώπης».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ. Βούλγαρηςκαι θα γίνουν παρεμβάσεις από τους Παρασκευά Αυγερινό,Γ. Μπέζο, Πασχ. Αγανίδηκαι την Χαριτίνη Καρακωστάκη.
Εκ μέρους των Κινήσεων (Δυναμική Ελλάδα, Νέοι Μεταρρυθμιστές, «Μπροστά!», Πολιτεία 2012, Πρωτοβουλία Β’) που συμμετέχουν θα μιλήσει ο Ι. Τούντας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν ηχογραφημένα μηνύματα του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιου για την προεδρία της Κομισιόν Μάρτιν Σουλτς, όπως και του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).