Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Veneno Roadster 2014: Πρεμιέρα

Lamborghini Veneno Roadster 2014: Πρεμιέρα «στ’ ανοιχτά»

Η ιταλική φίρμα της Sant’ Agata επέλεξε να παρουσιάσει την ανοιχτή Veneno σε ένα ιταλικό αεροπλανοφόρο αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Abu Dhabi.

Ένα ιταλικό αεροπλανοφόρο επέλεξε η Lamborghini ως ιδανικό σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της Veneno Roadster.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου στo μήκους 240 μέτρων Nave Cavour ενόσω ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Abu Dhabi, Mina Zayed.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, VIPs, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου των ΗΑΕ αλλά και της Ιταλίας, μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός πρέσβης στα ΗΑΕ Giorgio Starace, καλλιτέχνες και άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Fabio Cannavaro ο οποίος ήταν και από τους λίγους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο cockpit του supercar.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν μπορούσαν να λείπουν τα στελέχη της Lamborghini και ο επικεφαλής της φίρμας, Stephan Winkelmann ο οποίος δήλωσε:

“Μας τιμά το γεγονός που επιλεγήκαμε να εκπροσωπήσουμε την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία στα ΗΑΕ ως το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα των ιταλικών super sportscars και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη Veneno Roadster, για πρώτη φορά στο Adu Dhabi. H Lamborghini έχει μεγάλη απήχηση στην περιοχή, ενώ η Μέση Ανατολή είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές μας”.

Σε ό,τι αφορά τα διαπιστευτήρια της Veneno Roadster η οποία θα κατασκευαστεί σε εννέα αντίτυπα και θα διατεθεί προς 3,3 εκατομμύρια ευρώ το ενώ –χωρίς τους φόρους, πρόκειται για την ανοιχτή εκδοχή του εξωτικού supercar των 750 ίππων το οποίο έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστή ταχύτητά του ανέρχεται σε 355 χλμ./ώρα.

Παρά τις εκρηκτικές επιδόσεις που της εξασφαλίζει ο V12 κινητήρας της και την εκκεντρική εμφάνιση η οποία στοχεύει στην όσο το δυνατόν μικρότερη αντίσταση του αέρα πάνω από τα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά της στοιχεία, πρόκειται για ένα καθ’όλα road-legal αυτοκίνητο.

auto.in.gr

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024