Με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, το τελευταίο στο 83΄, η Μίλαν απέφυγε τα χειρότερα στην έδρα της Λιβόρνο, αποσπώντας ισοπαλία, 2-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Campionato. Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, Νάπολι και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.
Με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, το τελευταίο στο 83΄, η Μίλαν απέφυγε τα χειρότερα στην έδρα της Λιβόρνο, αποσπώντας ισοπαλία, 2-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Campionato.
Η Λιβόρνο που χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας είδε τον Μπαλοτέλι να παραβιάζει την εστία της μόλις 7 λεπτά μετά την έναρξη, αλλά απάντησε με δύο γκολ, αρχικά από τον Λούκα Σιλιγκάρντι στο 26΄ και στη συνεχεία με τον Παουλίνιο στο 58΄.
Όμως, ο Μπαλοτέλι χάλασε τα σχέδια της Λιβόρνο που πλέον μετρά 13 βαθμούς, ενώ οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 18.
Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, Νάπολι και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.