Οδηγό ΙΧ που εγκατέλειψε το θύμα του στη Θηβών αναζητεί η αστυνομία
Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος αναζητεί η αστυνομία.
Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος αναζητεί η αστυνομία.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την Πέμπτη 28-11-2013 και περί ώρα 20.25, στη Λ. Θηβών ο.α. 508, στη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου (ύψος Supermarket “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”), ρεύμα κυκλοφορίας προς Καματερό, περιοχή Ιλίου Αττικής, αγνώστων λοιπών στοιχείων ΙΧΕ αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο εξήλθε από χώρο στάθμευσης επί της οδού Πατρόκλου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
» Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του άγνωστου οδηγού, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210 – 5788600 – 5788616 – 5788619».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).