Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης Στουρνάρα, λέει το ΠΑΣΟΚ
«Δεν τίθεται κάτι τέτοιο (σ.σ. θέμα Στουρνάρα για το ΠΑΣΟΚ). Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Τι; Να διώξουμε τον κ. Στουρνάρα; Εδώ δεν έχουμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό... Δεν μπορεί να υπάρξει θέμα (σ.σ και μετά τον προϋπολογισμό)», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
«Δεν τίθεται κάτι τέτοιο (σ.σ. θέμα Στουρνάρα για το ΠΑΣΟΚ). Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Τι; Να διώξουμε τον κ. Στουρνάρα; Εδώ δεν έχουμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό… Δεν μπορεί να υπάρξει θέμα (σ.σ και μετά τον προϋπολογισμό)», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Τώρα έχουμε μια σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και πιστεύω ότι θα κλείσει, διότι θα πειστούν οι εταίροι για τις θέσεις μας.
» Δεν μπορώ να πω πότε, αλλά το θέμα είναι να κλείσει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Να τους πείσουμε ότι σ’ αυτά που λέμε έχουμε δίκιο και να προχωρήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Και θα το κάνουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ, δηλώνει αξιωματούχος της ΕΕ
- HΠΑ: Ετυμηγορία δικαιώνει την κυβέρνηση Τραμπ για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών δικαστών σε διώξεις πολιτών
- Δασμοί Τραμπ στα οχήματα: Η ΕΕ διατηρεί «ανοιχτές τις επιλογές για την προστασία των συμφερόντων της»
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες