Σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
Η αποκρατικοποίηση δικτύων της ΔΕΗ βρίσκεται στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.
Η αποκρατικοποίηση δικτύων της ΔΕΗ βρίσκεται στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.
Η σύσκεψη πραγματοποιείται εν όψει και της επίσκεψης την Παρασκευή στην Αθήνα του γερμανού Επιτρόπου Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.