Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με 70.000 συσκευασίες φαρμάκων ενισχύθηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Με 70.000 συσκευασίες φαρμάκων ενισχύθηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Περισσότερες από 70.000 συσκευασίες σημαντικών φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών παρέδωσε η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas, στα πλαίσια υλοποίησης της δωρεάς φαρμάκων αξίας 1 εκατ. ευρώ, που ανακοίνωσε πρόσφατα.

Περισσότερες από 70.000 συσκευασίες σημαντικών φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνώνπαρέδωσε η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas, στα πλαίσια υλοποίησης της δωρεάς φαρμάκων αξίας 1 εκατ. ευρώ, που ανακοίνωσε πρόσφατα.

Τα φάρμακα αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ από το σύνολο της δωρεάς εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν περίπου 50.000 ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, που διαμένουν στην Αττική και απευθύνονται στις υπηρεσίες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α., αλλά και ανασφάλιστοι πολίτες σε όλη την Ελλάδα μέσω του εκτεταμένου δικτύου Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων, που υποστηρίζονται από τον ΙΣΑ και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε Δήμους, τοπικούς ιατρικούς συλλόγους και μητροπόλεις.

Οι ποσότητες των φαρμάκων που παραδόθηκαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής περιλαμβάνουν συσκευασίες φαρμάκων για την υπέρταση, την υπερχοληστερολαιμία, φάρμακα κατά του καρκίνου, της νόσου Αλτσχάιμερ, του νευροπαθητικού πόνου, της καρδιακής ανεπάρκειας, αντιβιοτικά κ.α.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης, με αφορμή την παράδοση των φαρμάκων ευχαρίστησε την Pfizer Hellas για τηνστήριξη που παρέχει στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. τονίζοντας ότι «η δωρεά αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στην εκπλήρωση του στόχου της ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας του Ι.Σ.Α., που είναι η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε χιλιάδες ανασφάλιστους και αποκλεισμένους από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας συνανθρώπους μας».

health.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024