Ο Παναθηναϊκός πούλησε τον Φιγκερόα σε ομάδα της Μαλαισίας
Είδηση «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επισήμως ότι πούλησε σε ομάδα της Μαλαισίας τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC» αναφέρει η ανακοίνωση, που συνοδεύεται με δηλώσεις του Αργεντινού, ο οποίος τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αντίθετος αλλά το τριετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, σε συνδυασμό με τους οικονομικούς όρους, τον ανάγκασαν να επιμείνει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πράσινοι θα βάλουν στο ταμείο τους 1 εκατ. δολάρια, δηλαδή 740.000 ευρώ.
Είδηση «βόμβα» έσκασε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επισήμως ότι πούλησε σε ομάδα της Μαλαισίας τον Λουτσιάνο Φιγκερόα.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC» αναφέρει η ανακοίνωση, που συνοδεύεται με δηλώσεις του Αργεντινού, ο οποίος τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν αντίθετος αλλά το τριετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, σε συνδυασμό με τους οικονομικούς όρους, τον ανάγκασαν να επιμείνει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πράσινοι θα βάλουν στο ταμείο τους 1 εκατ. δολάρια, δηλαδή 740.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Αργεντίνος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν – και μάλιστα δύο φορές – εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.