Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προηγήθηκε ο Λεβαδειακός, το «γύρισε» η Βέροια

Προηγήθηκε ο Λεβαδειακός, το «γύρισε» η Βέροια

Ύστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι και αφού χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή, η Βέροια νίκησε με 4-2 (51΄ Μρντάκοβιτς, 63΄, 70΄ Καλτσάς, 79΄ Μπεν - 3΄ Σανιγκέτι, 60΄ Ορτέγκα, 90΄+ Καπό) τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, πανηγύρισε νίκη ύστερα από πολύ καιρό και πήρε βαθμολογικό οξυγόνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ύστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι και αφού χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή, η Βέροια νίκησε με 4-2 (51΄ Μρντάκοβιτς, 63΄, 70΄ Καλτσάς, 79΄ Μπεν – 3΄ Σανιγκέτι, 60΄ Ορτέγκα, 90΄+ Καπό) τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, πανηγύρισε νίκη ύστερα από πολύ καιρό και πήρε βαθμολογικό οξυγόνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα… «αποδυτήρια», καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Σανιγκέτι έκανε το 0-1 με κεφαλιά σε φάουλ του Κονέ. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που πίεσαν πολύ τους «πράσινους», έχασαν ευκαιρίες με τους Τραπ (6΄, 20΄) και Σιόντη (12΄, 22΄) αλλά στην ισοφάριση έφτασαν στο 51ο λεπτό, με τον Μρντάκοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ήταν μακράν το εντυπωσιακότερο, μέχρι στιγμής, στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο 60΄ ο Ορτέγκα έκανε το 1-2 για τον Λεβαδειακό, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο! Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Καλτσάς ισοφάρισε εκ νέου για τη «βασίλισσα του βορρά», που από το σημείο εκείνο και ύστερα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο!

Έτσι, στο 70΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του ο Καλτσάς έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στη συνάντηση (η μπάλα βρήκε και στον Πετράτσι), ενώ την ολική ανατροπή «υπέγραψε» στο 79ο λεπτό ο Μπεν, για να μειώσει απλά στις καθυστερήσεις ο Καπό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παυλίδης, Τραπ, Γεωργιάδης – Πετράτσι, Μάρτινς

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Μοχαμαντού, Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54΄ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75΄ Παυλίδης), Τραπ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74΄ Καπό), Πετράτσι, Ροτζέριο, Μάντζιος, Γιάντσης (58΄ Ορτέγκα), Κάντζι (85΄ Βασιλείου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024