Η Μίλαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρομπίνιο για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της ιταλικής ομάδας τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στο παιχνίδι κόντρα στη Σέλτικ για το τσάμπιονς λιγκ και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα τέλη του επόμενου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρομπίνιο δεν θα ενισχύσει τους «ροσονέρι» στο καθοριστικό παιχνίδι, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, με τον Άγιαξ όπου η Μίλαν θέλει τουλάχιστον τη βαθμό της ισοπαλίας για να συνεχίσει στη διοργάνωση.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης Μονακό και Βαλένθια, αντίστοιχα, στα Game 2 των play-offs της Euroleague, με στόχο το 2-0 στις σειρές τους.