Η δίκη των πρώτων 11 κατηγορούμενων για την υπόθεση των στημένων ελληνικών αγώνων, ολοκληρώθηκε και αναμένεται πλέον η απόφαση και η επιβολή ποινών, στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη (στις 13:00), όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Η δίκη των πρώτων 11 κατηγορούμενων για την υπόθεση των στημένων ελληνικών αγώνων, ολοκληρώθηκε και αναμένεται πλέον η απόφαση και η επιβολή ποινών, στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη (στις 13:00), όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Κατά την σημερινή τελευταία ημέρα ακροαματικής διαδικασίας, αγόρευσαν οι συνήγοροι των κατηγορούμενων, Δημήτρη Δημητρίου (πράκτορας ΟΠΑΠ) και Γιώργου Χαβενετίδη (παίκτης στοιχήματος), οι οποίοι και συντάχθηκαν απολύτως με την πρόταση της εισαγγελέως να αθωωθούν.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας, Βιργινία Σακελλαροπούλου, έχει προτείνει για τους κατηγορούμενους:
Μάκης Ψωμιάδης
Ένοχος για: α) απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος, β) δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση.
Αθώος για: α) συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, β) παράνομο στοιχηματισμό γ) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα)
Γιάννης Παπακώστας
Ένοχος για: Δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση
Αθώος για: α) συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση β) παράνομο στοιχηματισμό
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Αστέρας για την 7η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Λίβερπουλ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο «Άνφιλντ» για την 36η αγωνιστική της Premier League, με τους «κόκκινους» να χάνουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την έξοδο στο επόμενο Champions League – Έντονες αποδοκιμασίες στο «Άνφιλντ» για Κλοπ και παίκτες.