Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο για σκάνδαλο στημένων αγώνων στη Βρετανία

Βίντεο ντοκουμέντο για σκάνδαλο στημένων αγώνων στη Βρετανία

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τις αποκαλύψεις για στημένα παιχνίδια. Όπως αποκάλυψε η Βρετανική εφημερίδα, «Daily Telegraph», με video μέσω κρυφής κάμερας, ένα καλά στημένο κύκλωμα με έδρα την Ασία, έχει καταφέρει να εντάξει στο σκάνδαλο από μάνατζερ μέχρι και ποδοσφαιριστές, ώστε να μετατρέψει τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων σε... σίγουρη επένδυση. Μάλιστα, οι Βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων είναι και τρεις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τις αποκαλύψεις για στημένα παιχνίδια. Όπως αποκάλυψε η Βρετανική εφημερίδα, «Daily Telegraph», με video μέσω κρυφής κάμερας, ένα καλά στημένο κύκλωμα με έδρα την Ασία, έχει καταφέρει να εντάξει στο σκάνδαλο από μάνατζερ μέχρι και ποδοσφαιριστές, ώστε να μετατρέψει τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων σε… σίγουρη επένδυση.

Μάλιστα, οι Βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων είναι και τρεις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Στο βίντεο εμφανίζεται μια συνάντηση δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας με άνθρωπο του κυκλώματος, ο οποίος αποκαλύπτει το «πώς» στήνονται τα παιχνίδια, αλλά και τα ποσά τα οποία εισπράττονται. Στο βίντεο ακούγεται η διαπραγμάτευση για το αποτέλεσμα, τον ακριβή αριθμό τερμάτων που θα σημειωθούν, τη διακύμανση του σκορ μέχρι και τις κίτρινες κάρτες που πάρουν οι παίκτες.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το κύκλωμα έχει απλώσει τα πλοκάμια του στις χαμηλές κατηγορίες του βρετανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, τι χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο «στημένων» αγώνων εδώ και δεκαετίες στο Νησί. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Ντελρόι Φέισι που είχε αγωνιστεί με τη Μπόλτον στην Premier League και τώρα εργάζεται ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

O άνδρας που έχει καταγραφεί στο βίντεο υποστηρίζει πως «αφεντικό» του είναι ο συμπατριώτης του Γουίλσον Ρατζ Περουμάλ, ο οποίος έχει συλληφθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε κύκλωμα όμως στη συνέχεια φρόντισε να αποκαλύψει αρκετά στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος και στην Ευρώπη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024