Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δικοί σας αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί!

Οι δικοί σας αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί!

Πολλοί είναι, ως γνωστόν, οι ορεινοί προορισμοί της χώρας μας που προσφέρονται για υπέροχες ταξιδιωτικές αποδράσεις, σε ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση, αναζωογόνηση και άμεση επαφή με ένα πλούσιο σε εναλλαγές φυσικό τοπίο. Παραδοσιακά χωριά, επιβλητικά βουνά, πυκνά δάση, κατάφυτες ρεματιές, ποτάμια και λίμνες, γραφικά μονοπάτια αποτελούν τόπο ιδεώδη για περιπατητές και φυσιολάτρες. Επιπλέον, ορειβατικά […]

Πολλοί είναι, ως γνωστόν, οι ορεινοί προορισμοί της χώρας μας που προσφέρονται για υπέροχες ταξιδιωτικές αποδράσεις, σε ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση, αναζωογόνηση και άμεση επαφή με ένα πλούσιο σε εναλλαγές φυσικό τοπίο.

Παραδοσιακά χωριά, επιβλητικά βουνά, πυκνά δάση, κατάφυτες ρεματιές, ποτάμια και λίμνες, γραφικά μονοπάτια αποτελούν τόπο ιδεώδη για περιπατητές και φυσιολάτρες. Επιπλέον, ορειβατικά καταφύγια, χιονοδρομικά κέντρα και ποικίλες υπαίθριες δραστηριότητες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις επιθυμίες όσων αγαπούν τα χειμερινά σπορ και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Οι «Διακοπές» πραγματοποίησαν ψηφοφορία στη σελίδα τους στο Facebook με το ακόλουθο ερώτημα: «Ποιος είναι ο προορισμός που θα επιλέγατε εσείς για τις διακοπές σας στο βουνό;». Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι τα ακόλουθα:

Ευρυτανία: 45 ψήφοι (11%)
Αρκαδία: 33 ψήφοι (8%)
Πήλιο (Μαγνησία): 61 ψήφοι (16%)
Καϊμάκτσαλαν (Πέλλα): 21 ψήφοι (5%)
Ζαγοροχώρια: 106 ψήφοι (27%)
Παρνασσός (Αράχοβα): 16 ψήφοι (4%)
Καλάβρυτα (Αχαΐα): 21 ψήφοι (5%)
Πρέσπες (Φλώρινα): 11 ψήφοι (3%)
Καστοριά: 25 ψήφοι (6%)
Εύβοια: 8 ψήφοι (2%)
Όλυμπος (Λιτόχωρο): 13 ψήφοι (3%)
Παγγαίο (Καβάλα): 14 ψήφοι (4%)
Κανένας από τους παραπάνω: 14 ψήφοι (4%)
Δεν ξέρω/δεν απαντώ: 5 ψήφοι (1%)

Εξάλλου, αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί που δε συμπεριλαμβάνονταν στην ανωτέρω λίστα και ψηφίστηκαν από τους επισκέπτες της σελίδας μας ήταν η Λίμνη Πλαστήρα (Καρδίτσα), η Ελάτη και το Περτούλι (Τρίκαλα), τα Τζουμέρκα, η ορεινή Φωκίδα και οι Καλαρίτες (Ιωάννινα).

Εμείς, από την πλευρά μας, σας ευχόμαστε καλά ταξίδια και αξέχαστες εξορμήσεις στα βουνά της χώρας μας, όποιος κι αν είναι ο προορισμός που θα επιλέξετε!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024