Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρά συναντήσεων με ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει ο ΣΕΒ στις Βρυξέλλες

Σειρά συναντήσεων με ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει ο ΣΕΒ στις Βρυξέλλες

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος και τα μέλη του ΔΣ. Η διοίκηση του ΣΕΒ σκοπεύει να παρουσιάσει τις θέσεις της εν όψει της ελληνικής Προεδρίας και να συζητήσει με τους ευρωπαίους αξιωματούχους για τα κρίσιμα ζητήματα της ενίσχυσης της αναπτυξιακής προοπτικής στο πλαίσιο της Ευρώπης και της προώθησης μίας βαθύτερης ΕΕ με αυξημένη κοινωνική συνοχή.

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, με Έλληνες ευρωβουλευτές και με τον γενικό διευθυντή της BUSINESSEUROPE, (Οργάνωση των Εργοδοτικών και Επιχειρηματικών Συνδέσμων της Ευρώπης) Μάρκους Μπεγερ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις συναντήσεις με την Βίβιαν Ρέντινγκ, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια μεταξύ άλλων για τo Μέλλον της Ευρώπης και με την Κόνι Χιντγκάρντ, επίτροπο αρμόδια για τη Δράση για το Κλίμα.

Στις συναντήσεις αυτές η διοίκηση του ΣΕΒ σκοπεύει να παρουσιάσει τις θέσεις της ενόψει της ελληνικής Προεδρίας και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τα κρίσιμα ζητήματα της ενίσχυσης της αναπτυξιακής προοπτικής στο πλαίσιο της Ευρώπης και της προώθησης μίας βαθύτερης Ευρωπαϊκής Ένωσης με αυξημένη κοινωνική συνοχή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της Ευρώπης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024