Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Σαββίδης ακύρωσε την ομιλία προς τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ

Μάταια περίμεναν με τις ώρες στα γραφεία της Τούμπας οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ για να τους μιλήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω Skype, όπως είχαν ενημερωθεί από νωρίς το μεσημέρι. Ενώ αρχικά είχε ειδοποιηθεί όλη η ομάδα που μετέβη εκτάκτως στο γήπεδο, κατόπιν νέας ενημέρωσης απέμειναν μόνο οι τρεις αρχηγοί και τελικά αργά το απόγευμα έφυγαν και αυτοί χωρίς να υπάρξει επικοινωνία με τον Σαββίδη. Όλα ξεκίνησαν μετά την πρωινή αναστάτωση με το πειθαρχικό παράπτωμα του Χακόμπο, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Μάταια περίμεναν με τις ώρες στα γραφεία της Τούμπας οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ για να τους μιλήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω Skype, όπως είχαν ενημερωθεί από νωρίς το μεσημέρι. Ενώ αρχικά είχε ειδοποιηθεί όλη η ομάδα που μετέβη εκτάκτως στο γήπεδο, κατόπιν νέας ενημέρωσης απέμειναν μόνο οι τρεις αρχηγοί και τελικά αργά το απόγευμα έφυγαν και αυτοί χωρίς να υπάρξει επικοινωνία με τον Σαββίδη.

Οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης και Αθανασιάδης ενημερώθηκαν από τους Ζήση Βρύζα, Γκέρμαν Τσιστιάκοφ και Παντελή Κωνσταντινίδη ότι ο μεγαλομέτοχος άλλαξε γνώμη και δεν θα πραγματοποιηθεί η συνομιλία μέσω Skype, έστω και εάν χρειάστηκε να περιμένουν στην Τούμπα περίπου 4,5 ώρες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι φανερό ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη να απέχει μόλις λίγα 24ωρα.

Δεν αποκλείεται ο Σαββίδης να επιχειρήσει να συναντηθεί το Σάββατο με κάποια μέλη της ομάδας και να συζητήσει μαζί τους, όπως αναμένεται να γίνει και το προπονητικό επιτελείο του Χούμπ Στέφενς.

Η επίσημη ενημέρωση για την ακύρωση της ομιλίας Σαββίδη, ήταν ότι ο ομογενής επιχειρηματίας άλλαξε τελευταία στιγμή το πρόγραμμά του και δεν θα είχε χρόνο να μιλήσει στους παίκτες, δηλαδή στην πραγματικότητα να τους μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα μετά το ναυάγιο του Καραϊσκάκη.

Με αλλαγές κατά του Αρη

Με αλλαγές προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Χουμπ Στέφενς όπως έδειξε στις δυο τελευταίες προπονήσεις των παικτών του και τις επιλογές που ο ίδιος υιοθετεί. Σύμφωνα με αυτές ο Στέφενς προτίθεται να αφήσει στον πάγκο τους Στοχ και Λούκας καθώς είναι απογοητευμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις τους και δίνει με την σειρά του προβάδισμα στους Ολίσε και Λόρενς.

Εκτός ομάδας θα μείνει φυσικά και ο Ισπανός τερματοφύλακας Σανθ Χακόμπο που σύμφωνα με πληροφορίες καταφέρθηκε με έλλειψη επαγγελματισμού απέναντι στον γυμναστή τερματοφυλάκων της ομάδας Μούσιαρη. Την θέση κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Παναγιώτης Γλύκος ενώ στην αμυντική γραμμή θα επανέλθει ο Κίτσιου με τους Λίνο, Κατσουράνη, Κατσικά στο κέντρο, αφού ο Βίτορ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επανέλθει.

Στο κέντρο του γηπέδου θα είναι οι Τζιόλης και Λάζαρ και στην επίθεση σίγουροι θεωρούνται οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Ολίσε. Την 11η θέση διεκδικούν οι Λόρενς και Νίνης με επικρατέστερο τον Βρετανό .Οι δοκιμές του Στέφενς θα ολοκληρωθούν αύριο Σάββατο στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024